Naslovna Ključne reči Tатјана и Новица

Ključna reč: Tатјана и Новица

Татјана Лазаревска во неверојатно издание, се облече како старосватиците, изгледа како...

Татјана Лазаревска изгледа одлично, а на тоа се должи нејзииот брз живот изгледа. Нашата пејачка која со сопругот Новица и синовите Петар и Стефан живее...

Ex-YU