Naslovna Ključne reči а актерка

Ključna reč: а актерка

Нела, ќерката на Тања Кочовска и на Предраг Павловски раскажа искрена...

Тања Кочовска е во брак со актерот Предраг Павловски, и е мајка на Александар и на Нела. Во септември минатата година, Тања и Предраг...

Ex-YU