Ex-YU

Не ми текнувало на маж: Јелена Спенџарска ја кажа вистинста за...

Јелена Спенџарска, популарната ТВ-водителка од „Канал 5“ и инфлуенсерка на социјалните мрежи, често знае да биде интересна за јавноста и за нејзините фанови. Сите кои...