Ex-YU

Ова неверојатно нешто ѝ се случи на Александра Пријовиќ во Загреб,...

Лепа Брена искрено проговори за нејзината снаа, пејачката Александра Пријовиќ, која е сопруга на Филип, синот на Боба Живојиновиќ од првиот брак. „Александра е мојата...