Naslovna Zivot Смени ли Елена од „Сител“ професија- еве со што ќе се занимава...

Смени ли Елена од „Сител“ професија- еве со што ќе се занимава сега (ФОТО)

За нашата позната водителка од Тв екраните, Елена Стојановска- Јанковска нема шанси да помисли дека има 42 години.

Имено, младешкиот изглед и позитивниот дух се само дел од особините поради кои ја сакаат гледачите на ТВ Сител, а и нејзините блиски и пријателите.

Без оглед дали е изморена или не ѝ денот, Елена е речиси секое утро на нозе од 5 часот, насмеана, и своето убаво расположение им го пренесува на гледачите на Утринската програма „Ја сакам Македонија“.

Таа е инаку мајка на девојче кое се вика Илина, и е мажена за Огнен кој не го споменува многу во јавноста.

Сега Елена објави една сосема поинаква новост. Имено, нашата водителка како да ќе менива професија и ќе станва балеруна, а тоа го покажа на новото стори на Инста.

Претходно, Елена својата новаа љубов- балетот, ја објасни на овој начин:

-Мојата љубов во последно време. Како што гледате нема да играм во Лебедово езеро, ама си остварив една далечна желба p.s На следниот пост ќе ви покажам како се прави шпага“.