Naslovna Zivot Два месеци ја нема видено ќерка си, еве зошто- искрена приказна на...

Два месеци ја нема видено ќерка си, еве зошто- искрена приказна на Сашко Коцев

Познато е дека Сашко Коцев е фамилијарен човек, нашиот познат актер ја има сопругата Смиљана и ќерката Јоана.

Инаку, Сашко требал да има настап во Струмица, но поради немилите настани со Вања, тој ги одложи и на Фејсбук се огласи на овој начин:

Почитувана публико, стендап претставата закажана на 06.12 во Струмица ја одложувам!

За новиот датум на кој ќе се одржи ќе бидете известени преку Eventum и мојот профил. Благодарам на разбирањето!

Сашко раскажал за неговата ќеркичка во емисијата Еден на еден, ама и една важна семејна приказна која оди вака:

Да е облачно надвор, тебе не ти е облачно, некои нови сили се раѓаат во тебе. Со ќерката, ние разговараме како со возрасен.

Сега има шест години и има голем фонд на зборови“. Потоа Сашко раскажа дека му е битно да биде што повеќе време со ќерка му.

-Најмногу што сум бил отсутен од дома е скоро два месеци кога снимав во Словенија, и тоа беше многу тежок момент за мене. Се нервираш што не си дома да гледаш како детето расте“, раскажа Сашко.