Naslovna Zivot Лила доби многу јак коментар на сметка на нејзиниот нов изглед и...

Лила доби многу јак коментар на сметка на нејзиниот нов изглед и искрено кажа за своите животни промени

Лила, каде и да се појави, блеска со нејзината позитивна енергија.

-Ова што го работам мене ми е многу природно. Јас воопшто немам ритуал или начин на кој јас сега ќе бидам професионална и успешна.

Едноставно така функционирам и тоа е мојот начин на работа. Тоа е во мојата природа и карактер што е навистина голема предност. Не сум човек кој има работа што го фрустрира. Мене работата ми е задоволство.

Како што банкарите работат во банка, касиерката во супермаркет, така и јас ја работам мојата работа професионално. Како што тие мораат да ја завршат работата и да пријават промет на крајот од денот, така правам и јас со мојата работа.

Одговорам за сработеното пред очите на јавноста. Тоа значи дека помеѓу моето водителство и телевизиската работа и која било друга професија, апсолутно не постои разлика, ако пристапот е професионален.

Мојот најголем комплимент сите овие години не е врзан за изгледот, дали сум добра водителка, дали сум пријатна со публиката, туку впечатокот на останатиот свет дека сум професионална и дека сум човек од збор, стигнувам на време, мразам доцнење, го почитувам туѓото, но и своето време“, изјави таа во една прилика.

За Лила е познато дека се избори со тешката битка и го победи кан-церот, а неодамна, таа објави слика од болничката соба во Турција и напиша

Продолжува на следната страна