Naslovna Zivot Јелена Карлеуша предвиде дека ова ќе се случи во „Ѕвездите на Гранд“,...

Јелена Карлеуша предвиде дека ова ќе се случи во „Ѕвездите на Гранд“, а еве што на тоа кажа Ѓорѓе Давид

Ѓорѓе Давид не ги заборави прогмозите на Јелена Карлеуша за натпреварот „Ѕвезда Гранда“ и членовите на жирито за време на музичкото шоу кога рече дека ќе заврши лошо.

Рокерот сега објасни каков однос има со ЈК која до предминатата сезона беше дел од „Ѕвездите на Гранд“.

– Јелена е во неволја и затоа се обидува да го омаловажи ова нешто за кое мисли дека е дадено од Бога.

Тие мислења што ги напиша, мене ми е лесен обид на девојката да биде смешна, не ми е ништо смешно.

Тотална глупост, но знаете како, за мене таа е пред се мајка и затоа не сакам да се занимавам со неа.

Згрешила таа, а не Поповиќ, а по Ј-то нема К, како што пишуваат нејзините иницијали.

Што се однесува до Лукас, јас велам за него, не пл укаш на изворот од кој си пиел вода – рекол Давид за „Стар“.

А, на прашањето дали сега ќе оди на кафе со неа, истакнал дека не би сакал да коментира да таа тема.

Да потсетиме дека ЈК го напиша следново во свјата прогноза“:

– Ѓорѓе Давид ќе биде жр тва на група граѓани кои револ тирани од неговото постоење ќе го чекаат пред влезот.

На суде њето ќе бидат ослободени, а потоа и наградени – наведе таа во своето предвидување.

Ѓорѓе во истото интервју го задеваше и Аца Лукас, кој јавно кажа дека има „ми то и кор упција во Гранд“.

– Со Аца се познавам повеќе од 40 години. Тој е некој што навистина ми се допаѓа. Не знам што го натера да реагира вака, навистина сум затечен.

Знам дека не се занимава со тие „рекла- казала“ варијанти.

Како негов пријател, што и денес сум, ќе му кажам дека сме воспитани да не плу каме во изворот од кој пиевме вода.

Тркалото се врти, можеби еден ден ќе се врати на таа приказна, но поради некои изјави нема да може. Поповиќ вака или онака ќе среди со него, па нема да навлегувам во тоа.

Поткуп во Ѕвездите на Гранд нема. Што прави и кажува Аца е работа меѓу Саша и него – заврши Ѓорѓе, а ова го пренесе Курир.рс.