Naslovna Zivot Марија Пијанманов за Миа и за Лазаpов кажа дека cе пpocjaци- Миа...

Марија Пијанманов за Миа и за Лазаpов кажа дека cе пpocjaци- Миа ѝ возврати на овој начин

Марија Пијанманов, Македонка која живее во Париз, е една од „најследените“ Македонки на социјалните мрежи.

Таа е сопруга на Константин Плевнеш, режисер, а животот на Марија, како што вели за порталот Еспресо.мк, е еднаков на магија од бајка.

Миа Костова, нашата позната инфлуенсерка во своите сториња зборуваше за едно лајв видео на Марија од Франција, за кое вели дека многу ја нав-редила.

-И таман си викам завшив со сите обврски денес, кога она ми се отвара работа, тортално беспотребно, си велам, фер ли е да сработам уште нешто денес, ама некако ми стои на срце.

Не знам зошто, ама знаете дека не сум тип на човек којшто одбива на глу-пост. И покрај тоа што ми беше навистина една од омилените, и покрај тоа што едноставно што би рекол Лазаров, е вистински анти деп ресив.

Забележав дека едно што ме отстранила од пријатели, друго ме спомнала во последниот лајв во многу негативна конотација. Кој ме спомнал ќе видите во следно стори, а како тоа ќе заврши ќе видите во видео“, кажа Миа.

Потоа на следното стори таа напиша: Ова е Марија Плевнеш која во животот ниту сум ја објавила, ниту сум ја коментирала. Напротив, ќе се концентрираме на мр-сулот кој е тука цел лајв.

Не е културно ни дамски да се вре-ѓаме на основа на изглед. Во овој лајв има и за-кани по живот. Од Коко. Ајде да видиме зошто сум прозвана без причина“, напишала Миа.

Потоа, објавила и едно стори на кое напишала: Знам дека не е достојно и не ми е на ниво, но цитирам, а ќе го слушнемете и сами:

-Миа, пази се, ќе си купиш лопата за гр-об, не е нешто што треба да помине туку така. Најважно, никому немам погрешено. Потсетување, ова е ројал Марија за која ќе зборуваме утре на долго и на широко“.

Потоа Миа во видео кажа: Ќе го одложам видеото за 24 часа, затоа што сум на еден пребитен роденден, кој е за нијанса побитен опд случувањата во Париз, извинете во Франција- на одмор се.

Така што ќе им го одложам немирнот на 24 часа. Секако, нема да се зака-нувам, само ќе ви приложам животот на Марија Пијанманов-Плевнеш во неколку минути.

Никогаш не сум останала должна, особено кога никото не сум чепнала, а се дрз-нале да ме стават во уста. И да уште ова, се сложувам со сите вас, коишто ми напишавте дека не вреди, и дека е многу дегу-тантно да се расправаш со човек којшто има мака…

Но, сакам само да го зачувам моментот дека ако некој се за-канува по цена на живот…и дека крајно не сум сигурна со каква дија-гноза си имам работа.

Потоа, на уште едно стори, Миа објави слика од Марија и напиша: Марија е нервозна, не знае што ја чека…“, рече Миа. Марија Плевнеш пак на својот Инста профил кажа дека си имала голема мака, затоа што изеле голема палачинка која била со рум.

Марија кажа дека јутрјуберот Лазарров за неа кажал: Тој што збореше за нас додека си живееме заљубени дека јас сум некоја баба. А знаете кој ги пушташе?

Таа вашата инфлуенсерка што го рекламираше да збори против мене, и за да му ги гледаат видеата, во организација со Сергеј… Тој хе-јт беше толку јавен. Го штитев маж ми да не им направи нешто зашто секој маж си ја штити жената..

А тие уличарите, што секој ги знае дека живеат само од уличарење…, сакаа да ни го ур-нат животот, но до сега не успејаа.. Инфлуенсерката Миа му ги рекламираше видета за да може да направи свадба.

Затоа што се про-сјаци кои собираат пари… Јас имам право да се штитам, имам фамилија“, кажала во овој лајв меѓудругото Марија, а во едне дел од него се појавил и нејзиниот сопруг.