Naslovna Magazin Наташа Беквалац е многу болна- лоши вести стасаа од нејзиниот дом

Наташа Беквалац е многу болна- лоши вести стасаа од нејзиниот дом

Спортистот Данило Икодиновиќ, како гостин на телевизијата К1, зборуваше за тоа колку му било тешко да се разведе од пејачката Наташа Беквалац. Тој рече дека во тие моменти здрав „пол удел“.

Пред 14 години, Наташа се разведе од Данило Икодиновиќ, а потоа пред 5 години ја раскина врската со Љубо Јовановиќ, а се разведе од Лука Лазукиќ во 2018 година поради семејно наси лство. Како живее Наташа Беквалац сега?

“Денес сум слободна како птица. Кога станува збор за развод, толку е стресна ситуација. Во таква стресна ситуација, не знам која личност може да ги следи медиумите.

Знаев дека имате информации, знаев каде, во принцип, кога ќе се случи такво нешто, барам да извлечам нешто добро.

Јас сум личност која многу им верува на луѓето и зборува за себе, тоа се смени сега.

Тоа беше пред 14 години, јас бев поинаква и зборував многу повеќе. Нормално е дека кога некому ќе му кажете во доверба, на некоја личност.

Тоа се појавува во јавноста брзо, иако зборувате во доверба.

Кога станува збор за овие други работи, имавме пресметка за десетина насловни страници. Јас сум штелувана да не се сеќавам навистина.

Заборавам брзо. Сосема сум одладена “, рече Наташа.

Таа никогаш не се обидувала да ги сокрие своите чувства, па затоа толку често била мета на критики во јавноста за нејзините ставови, постапки и избори.

-Медиумите порано беа немилосрдни кон мене. Понекогаш е многу несоодветно, не ме земаат предвид како личност и жена. Тогаш не можевме да најдеме адекватен одговор.

Секогаш имав добра музика, полни клубови, настапи. Можеби тие придонесоа да бидам попривлечна во таа медиумска смисла.

Од самиот почеток на мојата кариера се навикнав на тој „нож“ со кој научив да живеам кога станува збор за медиумите.

Делови од мојот приватен живот беа почесто на насловните страници отколку мојата музика. Не можете да изберете, дури и овие лоши работи кои често се украсени.

Јас сум многу посреќна од порано. Некогаш сум среќна, некогаш сум помалку среќна. Во суштина, јас сум задоволна жена “, рече Наташа Беквалац.

Наташа Беквалац до пред некој ден одлично се чувствуваше, снимаше емисии, настапуваше, сепак се се смени за миг. Пејачката се заразила со вирус кој целосно ја пара лизирал.

Здравствената состојба на Наташа Беквалац го загрижи нејзиното семејство кое веднаш повикало лекар кој ја приклучил пејачката на инфузија. Иако сите веднаш помислија на ко рона, се покажа дека тоа е друг, но многу силен вирус.

Администраторот на Инстаграм профилот на пејачката ги извести следбениците на Наташа како таа сега се чувствува. „Ова никогаш во животот не сум го почувствувала.

Луѓе каков вирус е ова, секоја коска ме боли неподносливо, ни прст, око, ништо… Температурата е висока. Исусе, ова е сто пати полошо од ко рона – пишува на Инстаграм на пејачката.

Здравствената состојба на Наташа Беквалац ја принуди неа и нејзиниот тим да одморат од настапите, но искрено се надеваме дека убавата Ната наскоро ќе закрепне и ќе и се врати на својата публика во полн сјај.