Naslovna Zivot Јанко Илковски објави како го навредиле, а потоа се расплака од коментарот...

Јанко Илковски објави како го навредиле, а потоа се расплака од коментарот кој го доби (ФОТО)

Познатиот ТВ водител, Јанко Илковски, на својот профил на социјалните мрежи објави како го навредиле:

Потоа, го доби овој коментар:

„Што те гледам чуден а замисли да ги нема нив, да, хармонија ќе има монотона ти мислиш дека ние што сме у реалноста некој, што те навредува или па у емисија го доживуваме како победа за омаловажувацот..

не чекаме само што ке кажеш и вриштиме секој пат кога не ги тинтраш многу емисиите се најбољи ако има гостин не ме занима антиполитикс тилл и дие..

Ама за мене си 103ка алтернатива и не ти ласкам овакви со нула не ги множам, не ги можам, згрозен избегавам да сум дел од толпата секогаш задна ложа..

Најако е кога ти се јавува некој а ти знаеш кој е ние не и фацата да можеш да си ја видиш преку наши очи зборам во името на фанови што се мои пријатели.

Јади бурек е емисија да не расположи знам луѓето се депресивни и искрени се соживувам со нив како и ти а ова другово што повеќе тоа боље на крајот од денот ако не ја извртиш ти да е интересен дијалогот џабе верглаат у место навреди и навредите им се со мал вокабулар иако само тоа го прават секое добро една љубов.“

За овој коментар, Јанко Илковски рече дека го расплакал: